Dizajniramo proizvode za koje verujemo da će vaš rad učiniti ugodnim, a proizvodnju sigurnom i sa manjim troškom. U većini industrijkog dizajna, projektovanjem namenskih kontrolera i softvera postigli smo unapređenja u vidu više slobodnog vremena, automatizovanog rada sa minimumom rashoda i rasterećenjem sistemskih resursa preduzeća.
DataSfera se bavi informatičkim konceptima u industriji i u svim drugim oblastima gde IT ili automatizovana rešenja mogu biti od koristi.
Posedujemo preko 20 godina iskustva u izradi softverskih rešenja raznih namena, od analitike u preduzećima do vođenja saveza i sportskih takmičenja ili rešenja za OnLine prodaju i poslovanje. Razvili smo čitav sistem WEB softvera za rad u trgovini i magacinskom poslovanju.
Industrijskim rešenjima se bavimo preko deset godina i pored razvoja softvera bavimo se projektovanjem i proizvodnjom kontrolera za digitalno upravljanje procesima. Usmereni smo na razvoj elemenata koji delimično ili potpuno kontrolišu mašine i procese. Nije uvek potrebno unositi globalne promene u pogonu, često je dovoljno uraditi samo delimičnu nadogradnju digitalnim sistemima koji će preuzeti odgovornost.
Projektovanje i izrada kontrolera je oblast koja omogućava ciljanu nadogradnju. Naši kotroleri su zasnovani na ATM čipsetu, a u proizvodnji koristimo komponetne vrhunskih proizvođača: TexasInstruments, MicroChip, ARM, Siemens i ABB. Takodje projektujemo i razvojne ploče za zasebne ekosisteme.
Ponosni smo na industrijsko rešenje koje je informatički u potpunosti okrenuto malim i srednjim proizvođačima. Konceptom SCADAmodul u mogućnosti smo da u potpunosti kontrolišemo proizvodnju tipa "single product" koja je u direktnom kontaktu sa kupcem, bez lagera zaliha i saminimalnim učešćem ljudskog faktora. Ovakav koncept proizvodnje pruža neverovatne mogućnosti prilagođavanju tržištu i ogromne uštede finansijskih sredstava. U celosti nudimo rešenja za proizvodnju fluidnih, tečnih (uljanih) i praškastih proizvoda.
Ukoliko vam treba nešto drugačije i specifično... jednostavno nas pozovite!